Glædelig jul - Forkæl dig selv, eller én du holder af

Jul med YouSee

Kombinér julen med tv og musik fra YouSee

Alle de største julehits samlet i YouSee Musik

Hvad er julen uden musikken, der skruer max op for julehyggen? Vi har gjort det nemt for dig, og lavet diverse playlister der er fyldt masser af julehits. Der er juleplaylister for enhver, om du ville høre danske juleklassikere, julekalendersange eller skal have sat gang i festen rundt om træet. Med YouSee Musik, er du sikret julestemning helt frem til juleaften.

Julehits

Julehits

I denne playliste finder du alle de største danske og udenlandske julehits gennem årtierne. Perfekt til alle julens begivenheder, hvor hele familien kan synge med.

Jul på dansk

Jul på dansk

Her får du alle de bedste danske julesange. I playlisten finder du mange af de store klassikere fra julekalendere og dem vi alle har sunget med på. Syng med på forskellige hits, såsom Drengene fra Angora med “Jul i Angora”, Mc Einars “Jul Det´ Cool” og Rasmus Seebachs “Der´ noget i December”.

Børnenes jul

Børnenes jul

En samlet playliste over de bedste julesange for børn. Syng med på “Højt fra træets grønne top”, “På loftet sidder nissen, “Vi er på vej til dig - julemand” og mange flere. Kom i julestemning med hele familien.

Overblik over årets julekalendere i tv 2022

Med TV fra YouSee har du adgang til alle årets julekalendere til både små og store. Her giver vi dig det komplette overblik over de forskellige julekalendere på tv i 2022.

Tinka og sjælens spejl

Tinka og sjælens spejl

TV 2 sender også deres helt nye julekalender 'Tinka og sjælens spejl', som er den tredje julekalender om nissepigen Tinka. Den nye styreform i Nissernes Rige fungerer ikke, som Tinka havde håbet. Hun begynder derfor at tvivle på sig selv og sine evner som nissernes leder. Tinka kommer på sporet af en familiehemmelighed, hvor hun og hendes menneskeven Lasse, leder efter svar i menneskenes verden. Her bliver Tinka mødt af en stor overraskelse, som sætter hele nisseriget og dets eksistens på spil. Følg med i 'Tinka og sjælens spejl', hver dag fra d.1. - 24. december kl.20.00 på TV 2. OBS: Tidspunktet kan dog variere på grund af VM i fodbold. 'Tinka og sjælens spejl' kan også streames på TV 2 PLAY fra morgenstunden.

Julehjertets hemmelighed

Julehjertets hemmelighed

DR1 får en ny, historisk julekalender - 'Julehjertets hemmelighed', der foregår i en lille landsby i år 1850. Tjenestepigen Karen arbejder på en herregård og er bedste venner med nissen Rumle. Da Karen fylder 13 år og er blevet voksen, mister hun desværre evnen til at kunne se Rumle. Selvom Karen og Rumle får masser af advarsler, bliver de fristet til at skabe et magisk julehjerte, der kan hjælpe dem med at blive ved med at se hinanden. Men pludselig bliver den herregård, hvor Karen arbejder som tjenestepige, ramt af en række ulykker. Karen bliver sat på en stor prøvelse, hvor hun både skal redde Rumle fra den onde Lars Ravn og forsøge at lave julehjertet om, så herregården ikke bliver ramt af flere ulykker. Se 'Julehjertets hemmelighed' på DR1 klokken 19.30 fra d.1. - 24. december. 'Julehjertets hemmelighed' kan også streames fra morgenstunden d. 1. december på DR TV.

Nissernes ø

Nissernes ø

På DR Ramasjang kan du om eftermiddagen, få et gensyn med den tredje julekalender om Nissebanden. Pyt og Lunte rejser til de tidligere dansk-vestindiske øer, for at hjælpe stedets nisser med at bekæmpe den falske julemand. Den falske julemand vil sælge julen til forretningsmanden Fornøje Frederik. Hvis det sker, vil det resultere i, at det bl.a. vil koste penge at besøg af Julemanden juleaften. Fra d. 1. - 24. december kan du se 'Nissernes ø' på DR Ramasjang klokken 17.00. 'Nissernes Ø' kan også streames på DR TV.

Se The Julekalender på TV 2 Charlie med YouSee Tv

The Julekalender

Få et gensyn med 'The Julekalender' på TV 2 Charlie. Her kan du følge nisserne Fritz, Hansi og Gynter, som er blevet sendt til Danmark for at finde en nøgle til spilledåsen, der spiller Gammelnoks livsmelodi. Nissernes fjende, Benny har dog fået færten af dem, og er flyttet ind hos et kartoffelavler par tæt på nissernes hule. På TV 2 Charlie kan du se 'The Julekalender' fra d. 1. - 24. december kl. 20.25.

De bedste julefilm samlet til dig

YouSee giver dig et komplet overblik over de bedste julefilm, som findes - både danske og udenlandske. Her vil du både finde alle de klassiske danske julefilm, som alle kender. Du vil også kunne finde nyheder indenfor julefilm, som måske vil gå hen og blive til nye julefilm klassikere om et par år.


Anbefalinger - disse julefilm skal du se

Office Christmas Party

Office Christmas Party

Chefen for en it-virksomhed skal imponere en ny kunde og forhåbentlig skaffe en kontrakt. Han arrangerer derfor en kæmpe firmajulefrokost, der skal redde firmaet. Men hen over de sene aftentimer, løber julefrokosten helt af sporet. Stream denne humoristiske film på Viaplay med YouSee Play.

Love Actually

Love Actually

I denne film møder man to kvinder, Iris fra London og Amanda fra Los Angeles. De bor flere tusinde kilometer fra hinanden og har aldrig mødt hinanden, men har begge oplevet utroskab. Under julen beslutter de sig begge at tage på ferie og bytte hus. De har i sinde, at glemme alt om deres problematiske kærlighedsliv, men ender ud med at finde kærligheden alligevel. Med Viaplay i YouSee Play, kan du se 'Love Actually'.

The Holiday

The Holiday

Amanda og Iris er begge trætte af mænd. De længtes begge efter en juleferie i en ny by, hvor de kan skubbe deres gamle kærlighedsliv væk. Derfor beslutter de at bytte hus og rejse fra den anden side af Atlanten, hvor de hver især oplever en ny romance. Se den romantiske klassiker 'The Holiday' med Netflix, Viaplay og HBO Max med YouSee Play.

Julekalenderen

Julekalenderen

En fotograf, der sidder fast i et nytteløst job som alf, arver en antik julekalender af hendes bedstefar, som kan se ind i fremtiden og måske vise hende vejen til den store kærlighed. Se dette juleeventyr på Netflix med YouSee Play.

Bad Santa

Bad Santa

Det er ikke altid, at julemanden er er god. I Bad Santa tager julemanden mere, end han giver. Uden den røde røde julemandsdragt og det hvide skæg gemmer sig nemlig en tyv. Men kan julen være med til at gøre ham et bedre menneske? Stream 'Bad Santa' på Viaplay og HBO MAX med YouSee Play.

De bedste julefilm til børn og unge

Alene hjemme

Alene hjemme

I denne julefilm fra 1990 skal familien McCallister skynde sig afsted på juleferie. Midt i travlheden, bliver den yngste Kevin glemt hjemme i det store hus. Kevin nyder at være alene, da han kan lave præcis hvad han vil, lige indtil to tyve prøver at begå indbrud i huset. Se 'Alene Hjemme' med Disney+ og Viaplay i YouSee Play.

Se 'Grinchen' med C More

Grinchen

Grinchen hader julen. Han ville derfor få sat en stopper for alt julefejring og glæde, ved at stjæle julen. Der er dog en pige ved navn Cindy Lou, som kommer i vejen, da hun selv har nogle planer om at fange julemanden. Med YouSee Play, kan du se den animerede film 'Grinchen' på Viaplay.

Se 'Far til fire i byen' med Dansk Filmskat

Far til fire i byen

'Far til fire i byen' er en dansk juleklassiker, der vil med sikkerhed få dig i godt gammeldags julehumør. Syng med, når Lille Per og Bodil synger “Til Julebal i Nisseland”. Se 'Far til fire i byen' med Nordisk Film+ i YouSee Play.

Se 'Jingle Jangle' på Netflix

Jingle Jangle - Et magisk juleeventyr

Dette er et magisk juleeventyr får både børn og voksne. For mange, mange år siden blev en lejetøjsmager bedraget af sin betroede lærling. Så da hans søde barnebarn kommer ind i hans liv, giver hun ham et nyt håb. Hun hjælper ham med at genvinde sin aller største opfindelse og glæden ved legetøjets magi. Stream filmen med Netflix med YouSee Play.

Se 'Klaus' på Netflix

Klaus

I en kold og mørk by, danner en legetøjsmager og et egoistisk postbud et venskab og giver juleglæde til hele byen, som har desperat brug for det. Stream den animerede familiefilm på Netflix med YouSee Play.

Se 'Drengen, de kaldte Jul' på Netflix

Drengen, de kaldte Jul

I dette juleeventyr møder man den unge Nikolas, som møder sin skæbne i et lille magisk land, hvor der bor nisser. Han forsøger at finde sin far og forhåbentlig finde håbets gave, som han kan tage med sig hjem. Stream 'Drengen, de kaldte jul' på Netflix med YouSee Play.

Skal du have flere kanaler med i dit YouSee Play abonnement?

Læs mere om YouSee Play