Glædelig jul - Forkæl dig selv, eller én du holder af

Jul med YouSee

Kombinér julen med tv og musik fra YouSee

Alle de største julehits samlet i YouSee Musik

Hvad er julen uden musikken, der skruer max op for julehyggen? Vi har gjort det nemt for dig, og lavet diverse playlister der er fyldt med masser af julehits. Der er juleplaylister for enhver, om du vil høre danske juleklassikere, julekalendersange eller skal have sat gang i festen rundt om træet. Med YouSee Musik, er du sikret julestemning helt frem til juleaften.

Julehits

Julehits

I denne playliste finder du alle de største danske og udenlandske julehits gennem årtierne. Perfekt til alle julens begivenheder, hvor hele familien kan synge med.

Jul på dansk

Jul på dansk

Her får du alle de bedste danske julesange. I playlisten finder du mange af de store klassikere fra julekalendere og dem vi alle har sunget med på. Syng med på forskellige hits, såsom Drengene fra Angora med “Jul i Angora”, Mc Einars “Jul Det´ Cool” og Rasmus Seebachs “Der´ noget i December”.

Børnenes jul

Børnenes jul

En samlet playliste over de bedste julesange for børn. Syng med på “Højt fra træets grønne top”, “På loftet sidder nissen, “Vi er på vej til dig - julemand” og mange flere. Kom i julestemning med hele familien.

Årets julekalendere i tv 2021

Med Tv fra YouSee har du adgang til alle årets julekalendere til både små og store. Her giver vi dig det komplette overblik over de forskellige julekalendere på tv i 2021.

Se Kometernes jul på TV 2 med YouSee Tv

Kometernes jul

TV 2 får en ny julekalender - 'Kometernes jul', der handler om fire børn, Mie, Johannes, Noor og Elias. De er blevet specielt udvalgt til at deltage i en naturvidenskabelig lejrskole “AstroCamp”, for børn i december. Mie og Johannes bliver ved et uheld teleporteret til en fjern planet ved navn Planet 9. De fire børn må derfor fra hvert deres sted i universet kæmpe mod naturlovene, tiden og den besynderlige tech guru for at blive genforenet, inden det er alt for sent. Se 'Kometernes jul' på TV 2 klokken 20.00 fra d. 1. - 24. december.

Se Tidsrejsen på DR1 med YouSee Tv

Tidsrejsen

Se med på DR1, hvor du kan gense 'Tidsrejsen' fra 2014. Julekalenderen handler om skilsmissebarnet Sofie, som drømmer om at hendes forældre finder sammen igen, så de kan holde hul ligesom de gjorde i før i tiden. Pludselig møder hun en dreng, Dixie, som kan rejse frem og tilbage i tiden. Sofie bliver taget tilbage i tiden med Dixie til 1984, hvor hun ændrer på historiens gang. Det får dog utrolig dårlige konsekvenser. Se 'Tidsrejsen' klokken 19.35 på DR1 fra d. 1. - 24. december.

Se Alletiders nisse på TV 2 med YouSee Tv

Alletiders Nisse

I år kan du få et gensyn med Pyrus i 'Alletiders Nisse', som er den anden af de fire julekalendere om nisserne i Rigsarkivet. Pyrus og Kandis skal løse en stor opgave og finde svaret på - “Hvad er en nisse?”, som de har fået fra Nisseversitetet. Det sender dem på en stor rejse gennem den nordiske skønlitteratur. Det er også første gang siden 1995, du har muligheden for at se det særlige 'Afsnit 0' af julekalenderen på TV 2, som bliver sendt d. 30 november. Se 'Alletiders Nisse' på TV 2 klokken 16.00 fra d. 1. - 24. december.

Se Ramajetternes jul på DR Ramasjang med YouSee Tv

Ramajetternes jul

Om morgenstunden på DR Ramasjang kan du gense 'Ramajetternes Jul' fra 2017. Der er er store problemer i Ramasjangs Lufthavn, da julemandens computer er blevet stjålet. Den befandt sig i lufthavnen, da den havde været til reparation i Kina og var på vej tilbage med fly til Grønland. Ramajetterne må skynde sig at finde computeren igen, da den indeholder adresser og ønsker på alle børn i verden. Her bliver ramajetterne sendt på en rejse rundt i hele verden. Følg med i 'Ramajetternes Jul', hver dag fra d.1. - 24. december kl. 07.00 på DR Ramasjang.

Se Nissebanden i Grønland på DR Ramasjang med YouSee Tv

Nissebanden i Grønland

På DR Ramasjang kan du om eftermiddagen, få et gensyn med den anden julekalender om Nissebanden fra 1989. Nissebanden er kommet for at hjælpe julemanden i Grønland, mens han er ude og finde de to magiske ønskesten. Stenene må endelig ikke lande i de forkerte hænder. Fra d. 1. - 24. december kan du se 'Nissebanden i Grønland' på DR Ramasjang klokken 17.00.

Se The Julekalender på TV 2 Charlie med YouSee Tv

The Julekalender

'The Julekalender' har i år 30 års jubilæum, og det kan du fejre med et gensyn på TV 2 Charlie. Her kan du følge nisserne Fritz, Hansi og Gynter, som er blevet sendt til Danmark for at finde en nøgle til spilledåsen, der spiller Gammelnoks livsmelodi. Nissernes fjende, Benny har dog fået færten af dem, og er flyttet ind hos et kartoffelavler par tæt på nissernes hule. På TV 2 Charlie kan du se 'The Julekalender' fra d. 1.- 24. december kl. 20.25.

Se Natholdets julekalender på TV 2 Zulu med YouSee Tv

Natholdets julekalender

På TV 2 Zulu er Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen klar med en ny, fjerde sæson af 'Natholdets julekalender'. Det er den sidste julekalender, hvor Anders Breinholt optræder som vært. I år vil der igen være udelukkende være fokus på øl fra forskellige danske bryggerier. Man har også selv muligheden for at smage med undervejs, ved at købe Natholdets øl julekalender. Se og drik med på TV 2 Zulu, når de viser 'Natholdets Julekalender' kl. 21.00 fra d. 1. - 24. december.

De bedste julefilm samlet til dig

YouSee giver dig et komplet overblik over de bedste julefilm, som findes - både danske og udenlandske. Her vil du både finde alle de klassiske danske julefilm, som alle kender. Du vil også kunne finde nyheder indenfor julefilm, som måske vil gå hen og blive til nye julefilm klassikere om et par år.


Anbefalinger - disse julefilm skal du se

Last Christmas

Last Christmas

I denne romantiske komedie kan du følge Kate (Emilia Clarke), som har et kaotisk liv i London, lidt hjemløs og med et ikke så vellykket job, som nisse i en julebutik midt i byen. Pludselig møder hun Tom (Henry Colding) og lærer en vigtig lektie om både livet og julen. Se 'Last Christmas' med C More eller Viaplay i Bland Selv.

Office Christmas Party

Office Christmas Party

Chefen for en it-virksomhed skal imponere en ny kunde og forhåbentlig skaffe en kontrakt. Han arrangerer derfor en kæmpe firmajulefrokost, der skal redde firmaet. Men hen over de sene aftentimer, løber julefrokosten helt af sporet. Stream denne humoristiske film på Viaplay med Bland Selv.

Love Actually

Love Actually

Kærlighedens veje er uransagelige og ikke altid lige praktiske. Det opdager en række meget forskellige londonere i tiden op til jul. Fra skoleknægten, der brænder varm på klassens kønneste pige, til den nyudnævnte premierminister, der falder pladask for sin unge assistent. Med Netflix og Viaplay i Bland Selv, kan du se 'Love Actually.'

The Holiday

The Holiday

Amanda og Iris er begge trætte af mænd. De længtes begge efter en juleferie i en ny by, hvor de kan skubbe deres gamle kærlighedsliv væk. Derfor beslutter de at bytte hus og rejse fra den anden side af atlanten, hvor de hver især oplever en ny romance. Se den romantiske klassiker 'The Holiday' med Netflix og Viaplay med Bland Selv.

A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

De tre stressede og overbebyrde småbørnsmødre Kiki, Amy og Carla beslutter sig for at holde en rolig jul i år. Men da trioens forskellige mødre dukker op en uge inden juleaften, går juleforberedelserne alligevel op i en spids. Stream 'A Bad Moms Christmas' på Netflix med Bland Selv.

Prinsessen og dobbeltgængeren 3

Prinsessen og dobbeltgængeren 3

I denne romantiske komedie møder du de kongelige dobbeltgængere Margaret og Stacy. Da et dyrebart og sjældent julerelikvie bliver stjålet, bliver de nødt til at søge hjælp hos deres dristige look-a-like Fiona og hendes charmerende eks, for at redde julen. Se dette juleeventyr på Netflix med Bland Selv.

De bedste julefilm til børn og unge

Se 'Familien Jul' med C More

Familien Jul

I denne danske julefilm kan du følge 6-årige Hugo, som møder nissen Pixy, der ikke når at komme hjem med de andre nisser. Hugo og Pixy bygger et stærkt venskab op. Hugo prøver sammen med sine søskende at gemme Pixy fra deres far, som hader julen. Det er dog en større udfordring, da det ikke er ligefrem nemt at skjule en nisse, som ikke ligner en nisse, taler et sjovt sprog og har magiske kræfter. Se 'Familien Jul' med C More i Bland Selv.

Se 'Jingle Jangle' på Netflix

Jingle Jangle - Et magisk juleeventyr

Dette er et magisk juleeventyr får både børn og voksne. For mange, mange år siden blev en lejetøjsmager bedraget af sin betroede lærling. Så da hans søde barnebarn kommer ind i hans liv, giver hun ham et nyt håb. Hun hjælper ham med at genvinde sin allerstørste opfindelse og glæden ved legetøjets magi. Stream filmen med Netflix med Bland Selv.

Se 'Grinchen' med C More

Grinchen

Grinchen hader julen. Han ville derfor få sat en stopper for alt julefejring og glæde, ved at stjæle julen. Der er dog en pige ved navn Cindy Lou, som kommer i vejen, da hun selv har nogle planer om at fange julemanden. Med Bland Selv, kan du se den animerede film 'Grinchen' på C More.

Se 'Klaus' på Netflix

Klaus

I en kold og mørk by, danner en legetøjsmager og et egoistisk postbud et venskab og giver juleglæde til hele byen, som har desperat brug for det. Stream den animerede familiefilm på Netflix med Bland Selv.

Se 'Far til fire i byen' med Dansk Filmskat

Far til fire i byen

'Far til fire i byen' er en dansk juleklassiker, der vil med sikkerhed få dig i godt gammeldags julehumør. Syng med, når Lille Per og Bodil synger “Til Julebal i Nisseland”. Se 'Far til fire i byen' med Dansk Filmskat med Bland Selv.

Se 'Drengen, de kaldte Jul' på Netflix

Drengen, de kaldte Jul

I dette juleeventyr møder man den unge Nikolas, som møder sin skæbne i et lille magisk land, hvor der bor nisser. Han forsøger at finde sin far og forhåbentlig finde håbets gave, som han kan tage med sig hjem. Stream 'Drengen, de kaldte Jul' på Netflix med Bland Selv.

Skal du have flere kanaler med i din Bland Selv pakke?

Læs mere om Bland Selv