Kom i gang med fiber for 0 kr. 

Endnu flere byer på Sjælland, Øerne og Østjylland kan nu få hul igennem til fiber for 0 kr.

Bestil nu

Fri opstart og første måned gratis

Uanset om du allerede har fiber i dag, eller om du skal have ført fiberkabler ind i din bolig, så hjælper vi dig med at komme i gang – helt uden beregning. For det skal være nemt at få en fremtidssikret og stabil forbindelse. Derfor betaler vi for fibertilslutning, oprettelse, forsendelse og første måneds internet – samlet set kan du spare helt op til 1.716 kr. 

Bestil nu

 

Prisen er ved betaling med automatisk kortbetaling. Betalingsservice koster 9,75 kr./regning. Manuel betaling koster 49 kr./regning. Prisen inkluderer ikke gravearbejde eller andre særlige etableringsomkostninger på privat grund. Tilbuddet gælder til og med d. 30. april 2023 for nye bredbåndskunder. Efter den første måned forsætter abonnementet til 319 kr./md. 6 måneders binding. Mindstepris 1.595 kr.: 5 mdr. x 319 kr. Tilbuddet gælder kun for nye fiberkunder på TDC Nets netværk.

Find nærmeste YouSee Butik

Bestil hurtigt – og kom hurtigt i gang

Der er stor efterspørgsel på fiber lige nu, så skynd dig at ringe til os på 70 70 44 15, inden tilbuddet udløber, eller lad os ringe dig op. Du er også altid velkommen i en af vores mange butikker.

Så nemt er det at få fiber fra YouSee

 

Opsig dit nuværende fiber internet. Det er hurtigt klaret – se, hvor let det er her.

Ring på 70 70 44 15, eller bestil en opringning. Så ringer en af vores fiberspecialister til dig.

Du får en fremtidssikret og stabil forbindelse og sparer lige nu op til 1.716 kr.

Attraktive priser på fiber

Vi har flere forskellige fiberhastigheder at vælge imellem, men vælger du 200/200 Mbit, får du vores mest populære hastighed. Den giver dig en stabil og hurtig forbindelse, hvor der kan være fart på hele familiens tablets, computere og mobiler på samme tid – uden problemer. 

Mest populære
200/200 Mbit

1000/200 Mbit

Maksimal stabilitet og sikkerhed

– det får du også med til 0 kr.

En god wi-fi-router er halvdelen af oplevelsen.  Vores nyeste wi-fi-router er altid inkluderet i prisen, og med den kan du være koblet op med alle dine mobiler, tablets, computere osv. samtidigt.

 

Derudover får du en sikkerhedspakke med til din computer, tablet og mobil. Så kan du trygt surfe på internettet – uden at bekymre dig om virus, spyware og anden cyberkriminalitet.

Hos os kan du få personlig betjening

Foretrækker du at møde en af vores eksperter ansigt til ansigt, så kan du besøge en af vores 41 butikker. Her er der hjælp at hente, uanset om du ved meget – eller meget lidt – om fiber. Og her kan du også høre meget mere om, hvordan du kommer i gang for 0 kr.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg bo for at få dette tilbud?

Vi har nu aftaler med langt de fleste fiberselskaber i Danmark og kan derfor nu tilbyde fiberinternet i størstedelen af landet. Og endda til en supergod pris. Er du i tvivl, om du kan få fiber, kan du indtaste din adresse her og få direkte besked. 

Hvad koster det at få fiber ind til mit hjem?

Lige nu koster det dig ikke noget, hvis du bor i et TDC Net-område. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at få fiber installeret i deres hjem, og derfor har vi lavet en aftale med TDC Net, der betyder, at du lige nu kan komme i gang for 0 kr. 

Hvordan bestiller jeg?

Det gør du nemmest ved at bestille en opringning. Så ringer en af vores fiberspecialister til dig inden for 24 timer på hverdage.

Du er også meget velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor du selvfølgelige også kan bestille fiber. 

Vær obs på, at du skal opsige dit nuværende internetabonnement. Men det hjælper vi dig gerne med. Se, hvor nemt det er her.

Hvor har I butikker?

Vi har 41 butikker spredt ud over hele Danmark, så der er helt sikkert også en butik tæt på dig. Her kan du få personlig betjening og hjælp til alle de spørgsmål, du har. Find din nærmeste butik her.

Hvordan opsiger jeg mit nuværende abonnement?

Du har sikkert allerede internet hos en anden udbyder i dag. Måske har du også fiber. Men det er nemt at skifte til YouSee, og vi guider dig til, hvordan du nemt og hurtigt kan opsige dit nuværende abonnement – læs mere her.

Skal jeg have en tekniker på besøg?

Når du bestiller et fiberabonnement, skal du muligvis have en tekniker ud, der skal etablere fiberforbindelsen eller skifte den fiberboks, du har i forvejen. Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet af en tekniker om det videre forløb, så du er godt klædt på.

Her er et par gode råd til dig, der skal i dialog med en tekniker:

  • Tænk over, hvor du gerne vil have fiberboksen til at sidde i din bolig.
  • Undersøg, om du har nogle forhindringer på din grund, som fx faskiner, olietanke, jordvarme, robotplæneklippere eller lign.
  • Sørg for at rydde plads 1 meter omkring det sted, hvor du har aftalt med teknikeren, at fiberboksen skal sidde.
  • Og husk, at der skal være en myndig person til stede, når teknikeren er på besøg.