Få adgang til alle afsnit af The Crown

I Netflix originale serie The Crown kommer du tæt på Dronning Elizabeths liv som britisk regent og alle de problemer, der følger med den prestigefyldte titel. I serien møder du ikoniske britiske karakterer som Winston Churchill, Prins Philip og selvfølgelig Dronning Elizabeth selv.

Se med når The Great Smog rammer London i 1952 eller når Dronning Elizabeth indsættes som regent med live tv-dækning. Lige nu kan du kan se hele sæson 1 sæson 2 og sæson 3 på Netflix. og så kan du glæde dig til at følge den royale familie i fremtidige sæsoner af The Crown.

Læs mere om, hvordan du kan se The Crown med et Bland Selv Tv & Streaming-abonnement her.

Læs mere

Kom med bag kulisserne på Buckingham Palace

The Crown er en tv-serie skrevet af Peter Morgan, som Sony Pictures Television og Left Bank Pictures i samarbejde har produceret for Netflix. The Crown portrætterer den britiske Dronning Elizabeth II’s liv fra hendes bryllup frem til i dag. Drama-serien tager udgangspunkt i de problematikker og udfordringer, der har ramt Dronning Elizabeth II gennem sin tid som regent. Dronning Elizabeth må takle problemer både inden og uden for familien.

Se med i denne spændende og fabelagtige serie, hvor dronningen må lære at håndtere alt lige fra Winston Churchills finurlige og fremtrædende politiske personlighed til hendes søsters affære med den britiske baronet Roddy Llewellyn.

Se The Crown på Netflix

Siden 6. februar 1952 har Dronning Elizabeth II siddet på den britiske trone. Hendes liv har været præget af ikoniske øjeblikke og tragiske begivenheder, som denne Netflix original serie giver indblik i. Serien tager dig med tilbage i tiden, og du er med på nært hold, når The Great Smog rammer London i 1952, og når Dronning Elizabeth og Prins Philip tager rundt og besøger det gamle Commonwealth.

I denne serie kommer du med ind bag dørene på Buckingham Palace, og her kan du på nært hold følge det prestigefulde og krævende liv som britisk regent. Dronning Elizabeth har meget at lære og må håndtere mange svære udfordringer. Alt dette mens pressen følger hende og resten af den royale familie på nært hold. Dronning Elizabeths ægteskab med Prins Phillip forløber bestemt heller ikke gnidningsfrit.

Se The Crown på Netflix

Storslået skuespil

Se med i første sæson og anden sæson, når den talentfulde skuespillerinde Claire Foy og skuespiller Matt Smith ekselerer slår pjalterne sammen og danner det mest prestigefulde ægtepar i England i rollerne som Dronning Elizabeth II og Prins Philip.
Det er også i den grad også dybt imponerende at se, hvordan den amerikanske skuespiller John Lithgow spiller den britiske Premierminister Winston Churchill.

I tredje sæson fra 2019 er de medvirkende skuespillere og skuespillerinder skiftet ud, da vi følger karakterernes udvikling gennem tiden. Så her kan du se den Oscar-vindende skuespillerinde Olivia Colman i rollen som Dronning Elizabeth II. Og den talentfulde og ikoniske skuespillerinde Helena Bonham Carter indtager rollen som Prinsesse Margaret Windsor, Dronning Elizabeth festlige, charmerende og til tider sardoniske lillesøster. Og så har Tobias Menzies rollen som Prins Philip.

I tredje sæson får du også et indblik i, hvordan det er at være barn af Dronning Elizabeth og Prins Philip. I rollen som Prins Charles kan du se Josh O'Connor. Og så er skuespillerinde Erin Doherty ansigtet bag datteren Prinsesse Anne.

Anmeldelse - The Crown hiver prestigefulde tv-priser hjem

The Crown er især blevet rost for den kvalitet i verdensklasse, og serien er ment som at skulle fortsætte med 5 sæsoner. I serien bliver du mødt at flotte billeder i HD-kvalitet, og en detaljerig og ekstravagant scenografi, der giver dig det perfekte tidsbillede fra 1950ernes England og op efter.

The Crown har vundet og været nomineret til utallige tv-priser hjem - bl.a. de prestigefulde Emmy- og Golden Globe-priser. Og så er The Crown et ultimativt seer-hit og har scoret højt på film og seriedatabasen IMDb.