GigaSpeed internet med høje hastigheder

Inkluderet trådløs router med god wi-fi dækning

Dækning i hele Danmark

Brug din placering

Brug din placering

Hvor hurtigt internet kan jeg få på min adresse?

Indtast din adresse og se hvilke hastigheder du kan få med YouSee som din internetudbyder.

Du kan altid indtaste en ny adresse

Hvor mange personer er der i husstanden?
Antal enheder i husstanden?
"Enheder" kan være mobiltelefon, PlayStation, computer, tablet m.m.
Streamer I?
Gamer I?

Tag testen

- og se din anbefalede hastighed

Dit behov ligger mellem

50-100 Mbit*

Min. hastighed 20/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
Se priser

Dit behov ligger mellem

200-300 Mbit*

Min. hastighed 35/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitetStreame film i HD-kvalitet
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højttalere og radio, lysstyring etc.Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se priser

Dit behov ligger mellem

500-1000 Mbit*

Min. hastighed 50/10 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitetStreame film i HD-kvalitet
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højttalere og radio, lysstyring etc.Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se priser
* Testen er vejledende, og vi kan ikke garantere, at internethastigheden kan leveres på din adresse. Klik på knappen, og tjek hvilken hastighed, du kan få.

Det er nemt at få internet fra YouSee

 

Vælg den hastighed, du præcis har brug for. Hvis du er i tvivl, kan vores test ovenfor måske hjælpe dig.

Du modtager din nye router med posten. Installér den nemt og hurtigt – eller få os til at gøre det for dig.

Du er online! Nyd dit lynhurtige internet og din nye stabile forbindelse i hele hjemmet.

Nogle ting er bare bedre sammen

Saml tv og internet og oplev at alt passer sammen

60 % af danskerne synes, det er vigtigt at samle tv og internet hos samme udbyder*. Når du samler begge dele hos os, kan du være sikker på, at du får den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen. Alt sammen for at give dig den bedste tv- og streamingoplevelse.

Få gigahurtigt internet med op til 2.500 Mbit forbindelse hos YouSee

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Stemplet betyder, at du kan få den hurtigste og mest stabile internethastighed hos os. Vi tilbyder 2.500 Mbit til 27.000 husstande i Danmark. Det er gigahurtigt! Så kan alle game, arbejde, streame og downloade tusindvis af GB på samme tid.

Wi-fi router

Trådløst internet i topklasse og max hastighed

Du får en af markedets bedste wi-fi-routere med, når du bestiller internet hos os. Med den er du sikret en god og stabil forbindelse og en fantastisk wi-fi-dækning

Tilslut nemt din egen router til dit internet eller få en tekniker sendt hjem til dig
Med vores Gør det selv-installation kan du nemt og hurtigt tilslutte din router. Du skal bare følge vores kvikguide – og ellers guider vi dig også gerne over telefonen eller sender en tekniker hjem til dig.

Dækning i hele Danmark

Bor på du på landet eller i byen? Har du en stor 5G mast uden for vinduet? Eller kobber- eller fiberkabler gravet ned i haven? Vi giver dig den bedste internetoplevelse og stabile forbindelse uanset hvad.

Vi dækker nemlig hele Danmark. Ikke kun med butikker og kørende teknikere. Men også med internetteknologi og høje hastigheder. Med fibernet, 5G eller hvad der er det rigtige for dig.

Har du det rigtige internet?

Er du én af dem, der har en forældet løsning? Eller som har en internetforbindelse, der ikke er gearet til dit eller resten af familiens forbrug? Dét der var den rigtige løsning for fem år siden, er det ikke nødvendigvis nu. Vi giver dig derfor – helt uforpligtende – et gratis internettjek. Uanset om du har internet hos os eller ej.

Indtast dit navn og nummer nedenfor. Så ringer vi dig op hurtigst muligt på hverdage mellem 9-17.

Oplever du langsomt internet? Få hjælp til din hastighed her

 

Test din hastighed - tag vores speedtest her

Vil du tjekke, hvilken hastighed du har på din nuværende forbindelse? Med vores hastighedstest kan du tjekke din internethastighed. Vi anbefaler, at du tager testen op til tre gange for at opnå det mest præcise resultat.
Tjek din hastighed
WiFi Booster

Få bedre trådløst internet i hjemmet med WiFi Booster

Oplever du, at den trådløse forbindelse ikke når helt ud i alle rum? Vores WiFi Booster forstærker dit internet, så den trådløse forbindelse bliver hurtigere og mere stabil i dit hjem. Så kan du og din familie få god dækning i alle hjemmets kroge.
Bestil WiFi Booster

Kan jeg få hurtigt internet?

Når det kommer til, hvilken internethastighed du har brug for, kommer det an på, hvor meget du bruger internettet - og til hvad. Tjekker du mails, netbank og logger på Facebook engang imellem, har du ikke brug for lige så hurtigt internet, som hvis du gamer, streamer og har mange trådløse enheder koblet på forbindelsen.

Billigt internet med masser af fordele

Vi tilbyder forskellige hastigheder til forskellige priser. Men en ting er sikkert - du får altid dit abonnement til en rigtig god pris - og med masser af fordele inkluderet. Uanset hvilken type internet, du vælger. Tjek, hvilke hastigheder vi kan tilbyde på din adresse længere oppe på siden - og bestil dit internet allerede i dag.

Bestil internet

Ofte stillede spørgsmål

Værd at vide om internet

Du kan være koblet på nettet via forskellige former for internet med et abonnement hos YouSee - fx DSL, coax og fiber. Det er forskelligt, hvilket internet du kan få på din adresse. Det afhænger nemlig af, hvilken teknologi, der er tilgængelig i det område, hvor du bor. Indtast din adresse ovenfor, og tjek om du kan få DSL, Coax eller fiber. Læs om de forskellige typer internet her.

DSL er internet via telefonstikket
DSL er en kablet forbindelse, hvor du er koblet til internettet via telefonstikket. Idet de fleste husstande i Danmark har et telefonstik er der mange, der bruger DSL-forbindelsen.

Coax er internet gennem tv-stikket
Med en coax-forbindelse er du tilkoblet nettet via kabel-tv-stikket. Som regel kan du få højere hastigheder gennem coax-forbindelsen, end hvis du anvender DSL-forbindelsen. Men det er ikke sikkert, at du kan få coax-forbindelsen på din adresse, da den ikke er ligeså udbredt som DSL-forbindelsen i Danmark.

Fiber er internet via lyslederkabler
Med en fiber-forbindelse bliver internettet leveret via lyslederkabler. Internet via fiber giver nogle af de hurtigste hastigheder på markedet. Men det er ikke alle husstande i Danmark, som kan modtage internet via fiber-forbindelsen.

Mobilt bredbånd
Mobilt bredbånd er internet med simkort, hvor du kan koble dig til forbindelsen uden telefonstik, tv-kabel eller lyslederkabler. Mobilt bredbånd er lidt anderledes end almindeligt bredbånd, hvor du får forbindelsen leveret via kabler.

Med mobilt bredbånd sætter du et simkort, en lille USB-nøgle eller en trådløs router i og logger på forbindelsen fra din pc, tablet eller mobil - præcis som du kender fra det mobile netværk på din telefon. Fordelen ved mobilt bredbånd er, at du kan tage forbindelsen med

Læs mere om Fiber vs. COAX

Hvad er det billigste internet?

Det billigste internet varierer efter hvilken teknologi, vi leverer i dit område. Indtast din adresse for at se prisen på det det billigste internet, vi kan tilbyde i dit hjem.

Og vores internetabonnementer giver dig også masser af fordele inkluderet i prisen, så du sparer eventuelle ekstra omkostninger. Fx får du helt automatisk en sikkerhedspakke og en wi-fi-router.

Du kan selvfølgelig vælge mellem mange andre abonnementer til forskellige priser. Vi har også ofte tilbud på udvalgte abonnementer på hjemmesiden, så du kan slå til og få en rigtig god pris på din internetforbindelse.

Pris - Hvad koster internet fra YouSee?

Hos YouSee tilbyder vi forskellige abonnementer til forskellige priser. Måske er du på jagt efter det billigste internet? Eller måske leder du efter en hurtigere internetforbindelse, end den du har i dag?

Uanset hvilken type internet, du har brug for, har vi et tilbud, der passer perfekt til dine behov og din økonomi.

Få et overblik over vores internetpriser.

 

Hvad er en god internethastighed?

Der er ikke ét endegyldigt svar på, hvilken internethastighed, der er den bedste. Hastigheden på dit internet skal matche dit behov. Bruger du fx internettet til at læse og sende mails og tjekke netbank, kan du nøjes med en internetforbindelse med en lavere hastighed. Men hvis du bruger dit internet til fx til gaming og til at streame film, tv og musik, og hvis I har en masse elektroniske produkter koblet på nettet, kræver det en hurtigere internetforbindelse.

Hvor mange Mbit skal jeg bruge?

Hastigheden på dit internet er målt i Mbit, og det er antallet af Mbit i sekundet der afgør, hvor hurtig din forbindelse er. Så når du skal beslutte dig for, hvor mange Mbit du skal have i din internetforbindelse, skal du først og fremmest overveje, hvor hurtigt internet du har brug for derhjemme.

Bruger du internettet til at læse og sende mails, tjekke din netbank og gå på de sociale medier behøver du ikke lige så mange Mbit, som hvis du bruger internettet til gaming, streaming eller har mange smart home løsninger.

Hvilken internetudbyder skal jeg vælge?

Du skal vælge YouSee som din internetudbyder, fordi vi tilbyder en lynhurtig og stabil forbindelse med masser af fordele - perfekt til streaming og til gaming.

Du får markedets bedste wi-fi router med - og du kan få hjælp til opsætningen af vores dygtige eksperter og teknikere.

Du får også en sikkerhedspakke med i prisen, så du og resten af familien trygt kan surfe på nettet. Vores sikkerhedspakke advarer dig, hvis du besøger usikre hjemmesider og beskytter dig mod hackerangreb.

Hvilken internetudbyder er bedst?

YouSee er blandt markedets bedste udbydere af internet. Vi tilbyder lynhurtigt og stabilt bredbånd til gode priser.

Vi dækker hele Danmark og hjælper dig med at finde den rette løsning. Så uanset hvilken type forbindelse, du har brug for, kan vi give dig et godt tilbud. Hvad enten du skal have internet til hjemmet, internet til sommerhuset, internet til lejligheden eller internet til campingvognen hjælper vi dig med at finde den bedste løsning, der kan dække dit behov.

Kan man være flere på internettet samtidigt?

Ja, man kan sagtens være flere koblet på internettet samtidigt med en trådløs router fra YouSee. Så kan alle i husstanden være online - og du kan også koble smart-tv, køkkenudstyr, lys, højttalere og meget mere på nettet samtidig.

Hvad er forskellen på internet og bredbånd?

I daglig tale er der er ingen forskel på bredbånd og internet. Det er to forskellige ord, som vi bruger for den samme teknologi.

Skal du vælge internet eller mobilt bredbånd?

Er du i tvivl om du skal vælge almindeligt bredbånd enten via DSL, Coax eller fiber eller mobilt bredbånd?

Mens DSL, Coax og fiber er internet igennem forskellige kabler, er mobilt bredbånd internet gennem mobilnetværket. Der er fordele og ulemper ved begge forbindelser.

Mens du kan tage mobilt bredbånd med dig overalt - i sommerhuset, på båden, i toget - har du en maksimum dataforbrug. DSL, Coax og fiber kan du ikke tage med dig - men her er forbindelsen ubegrænset, og du kan bruge så meget data, du har brug for.

Læs om de forskellige teknologier i menuen Hvilket internet kan jeg få på min adresse? Her forklarer vi om de forskellige typer internet, vi tilbyder.