Hybrid Bredbånd giver dig en markant højere hastighed og en mere stabil internetforbindelse. Alt, det kræver, er et modem, der kombinerer DSL-forbindelsen fra telefonstikket med 4G-forbindelsen. Så er du på udkig efter hurtigt internet, er Hybrid Bredbånd en helt unik løsning til dig og resten af familien. I får nemlig markant hurtigere og meget mere stabilt bredbånd i jeres husstand.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Hybrid Bredbånd her på siden.

Hybrid Bredbånd giver dig det bedste fra to verdener

Bor du i et område af landet, hvor dækningen hidtil ikke har været helt i top? Så har vi en rigtig god nyhed. For hos YouSee ved vi godt, at livet er for kort til lange downloadtider og pixelerede hovedpersoner. Med Hybrid Bredbånd kan vi give dig markant hurtigere bredbånd, end du normalt kan få på din adresse.

Ved at kombinere internettet fra dit telefonstik (DSL) med internettet fra mobilnettet (4G) booster vi din forbindelse. Det giver dig helt nye muligheder – og meget mere fart.

Hybrid Bredbånd er en perfekt løsning til dig og din digitale hverdag. Din forbindelse bliver bedre, så du kan bruge nettet til gaming, streaming af musik, film og tv og til at tjekke mails og online medier som fx Facebook.

Pris - hvad koster Hybrid Bredbånd?

Prisen på internet afhænger af, hvilken hastighed du vælger. Men uanset hvilken hastighed det bliver, er du sikker på at få hurtigt og stabilt internet til en rigtig god pris. Og så får du endda et hav af fordele med i prisen.

Se vores aktuelle priser og hastigheder på Hybrid Bredbånd her.

20-25 Mbit

349,- pr. md.

Oprettelse 299,- Forsendelse 99,- Mindstepris i 6 mdr. 2.492,-
Bestil her
20-50 Mbit

369,- pr. md.

Oprettelse 299,- Forsendelse 99,- Mindstepris 6 mdr. 2.692,-
Bestil her
50-100 Mbit

399,- pr. md.

Oprettelse 299,- Forsendelse 99,- Mindstepris 6 mdr. 2.792,-
Bestil her
Hvor meget fart kan jeg få?

Hvor meget fart kan jeg få med Hybrid Bredbånd?

Den præcise hastighed vil variere fra sted til sted og afhænger af, hvor god 4G-forbindelse du har på din adresse. Én ting er sikkert - du kan forvente meget højere hastigheder på dit internet. Bor du fx et sted, hvor du normalt kun kan få 5 Mbit via telefonstikket, kan vi i de fleste tilfælde booste din forbindelse til enten 25 Mbit eller 50 Mbit.

Med en hastighed på op til 50 Mbit får du en så hurtig internetforbindelse, at du og resten af familien kan streame film og tv, tjekke mails og netbank og være online på sociale medier som fx Facebook.

Det er super nemt at få Hybrid Bredbånd

Vi skal hverken grave kabler ned eller have gang i større etableringer hjemme hos dig. Du får bare et hybridmodem, der selv kan kombinere de to signaler (DSL og 4G) og give dig den bedste og hurtigste forbindelse på adressen. På den måde gør vi bare din eksisterende forbindelse bedre.

Vil du høre mere? Ring til os på 70 70 40 40 mellem kl. 9.00 og 17.00, eller besøg den nærmeste YouSee-butik. Vi kan også ringe dig op. Indtast dine oplysninger herunder, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Bedste mobilnetværk

Du kommer på Danmarks bedste mobilnetværk

Hybrid Bredbånd er en kombination af det bredbånd, du får via dit telefonstik og 4G-mobilnetværket. Derfor er det vigtigt, at 4G-forbindelsen er stærk. Det er den i den grad hos os. Vi bruger nemlig TDC NET's mobilnetværk, som Teknologisk Institut har kåret til Danmarks bedste de seneste fire år i træk.
Test din sikkerhed online

Du får en sikker forbindelse

Vi vil gerne undgå, at du bliver udsat for cyberkriminalitet. For hvis først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, så er det desværre for sent at gøre noget. Derfor får du vores prisvindende sikkerhedspakke med i prisen, så du og din familie altid kan færdes trygt på nettet.

Hvad er Hybrid Bredbånd?

Hybrid Bredbånd er en ny teknologi, der kan give dig markant hurtigere og langt mere stabilt internet. Perfekt til dig, der bor et sted i Danmark, hvor internetforbindelsen ikke er optimal og forbindelsen ikke rækker.

Med Hybrid Bredbånd bruger vi nye teknologier til at levere hurtigt bredbånd til områder af Danmark, hvor internetforbindelsen ikke er helt optimal. Kombinationen af nettet via telefonstikket (DSL) og mobilnettet (4G) giver din internetforbindelse et boost, så du, ligesom som mange andre bredbåndskunder i Danmark, kan bruge internettet til at streame film og tv og game – uden at miste forbindelsen.

Sådan virker Hybrid Bredbånd

Ny teknologi booster hastigheden på dit internet

I Danmark har vi generelt rigtig gode internetforbindelser med en stabil og hurtig dækning. Men selvom Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, hvor vi generelt har adgang til høje internethastigheder, kan du stadig opleve, at du bor i et område, hvor internetdækningen er svag. Der kan nemlig være store lokale forskelle på, hvor stabil dækningen er fra sted til sted. Fx får du en hurtigere forbindelse, jo tættere du bor på en internet-central.

Hybrid Bredbånd er perfekt, hvis du leder efter en hurtigere og mere stabil dækning i områder, hvor internettet er svagt. Med ny teknologi kombinerer vi din DSL-forbindelse via kobberkabler med det mobile 4G-netværk, så du får hurtigere og mere stabilt internet. De to forbindelser komplimenterer hinanden, så hvis den ene forbindelse ikke rækker, træder den anden til. På den måde kan du forvente en meget bedre dækning på din adresse.

Siden november 2017 har vi testet og optimeret den nye teknologi for at sikre, at du får endnu hurtigere internet i fremtiden. Selvom din husstand ligger i et område af Danmark, hvor du måske oplever, at forbindelsen ikke er optimal i dag. Med det sikrer vi nemlig, at vi i fremtiden kan levere op til seks gange hurtigere internet til de husstande, der har en hastighed på mellem 5 og 10 Mbit.

Størrelser og strøm

Størrelser og strøm

Porte og teknologi

Porte og teknologi

Funktionaliteter

Funktionaliteter