Fremtiden er her, og den åbner sig for dig

Oplev Galaxy Fold helt eksklusivt hos YouSee

Vi er glade for, at Samsung har valgt YouSee som eksklusiv partner - så vil du være sikker på at få fingrene i en Samsung Galaxy Fold, kan du købe den i en af følgende udvalgte YouSee-butikker: Fields (København), Fisketorvet (København) Frederiksberg, LyngbyRødovre, Odense (Rosengårdcentret), Randers, Aarhus City og Esbjerg (BROEN Shopping).

Samsung Galaxy Fold er en super lækker mobil med et gennemtænkt design og mulighed for at multitaske, mellem tre apps på samme skærm.

Galaxy Fold er en smartphone med dobbelte egenskaber. Det tynde design og den let tilgængelige udvendige skærm gør det lige så nemt at tage et opkald som en selfie, men når du åbner telefonen, får du i stedet oplevelsen af en tablet. Fordyb dig i din yndlingsserie, eller multitask smidigt og nemt: med Galaxy Fold kan du bruge op til tre apps samtidigt.

Se Samsung Galaxy Fold folde sig ud

Få den bedste oplevelse med Danmarks bedste mobilnetværk

Samsung Galaxy Fold er en unik mobil med mange kvaliteter – og når du køber den hos YouSee får du mere med end et mobilabonnement. Du får nemlig Danmarks bedste mobilnetværk, og fri adgang til over 60 millioner musiknumre med YouSee Musik, og roaming og i op til 48 lande når du rejser.

Danmarks bedste mobilnetværk

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Tale og data i udlandet