Bedste internetoplevelse

Super hurtigt GigaSpeed internet

Med internet fra YouSee får jeres medlemmer/beboere en lynhurtig og stabil forbindelse, der kan holde til, at alle i familien er på nettet samtidig. Så kan man streame masser af underholdning i knivskarp kvalitet, mens andre gamer og surfer på nettet – uden afbrydelser.

 

Måske der er flere i jeres forening, som ikke har valgt internet fra YouSee – og måske er det fordi de ikke ved, hvilke fordele, der følger med?

 

Internet med trådløs router og sikkerhedspakke

GigaSpeed-stemplet er jeres beboere og medlemmers garanti for den bedste internetoplevelse. Stemplet betyder også adgang til hurtige og stabile internethastigheder så alle i husstanden kan game, arbejde, streame og meget mere på samme tid. Med internet følger automatisk en af markedets bedste wi-fi routere med. Så er man sikret en god og stabil forbindelse og en fantastisk wi-fi-dækning.

 

I et abonnement følger også en sikkerhedspakke til din computer, tablet og mobil - kvit og frit. Med den kan man trygt surfe på nettet - helt uden bekymringer. Det er nemt, smart og man sparer en regning væk, fordi antivirus er inkluderet i prisen på internet hos os.

Stabilt wi-fi i hele hjemmet

Hvad der er det bedste internet, afhænger af dit behov. Streamer du film, serier og musik på nettet? Og er I mange i hjemmet, der skal være koblet til nettet på samme tid? Eller bruger du kun internettet til at tjekke din mail og netbank? Jo højere dit forbrug er, jo flere Mbit hastighed har du brug for i dit abonnement. Med internet fra YouSee får du en stabil og hurtig internetforbindelse med en masse fordele inkluderet i prisen.

Med YouSee WiFi Booster kan du få bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. Hvis du f.eks. oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet. 

Har jeres foreningen en aftalte om GigaSpeed, kan I her download løsblad, som kan bruges på hjemmesiden eller i et nyhedsbrev.

Download internet løsblad