Mobilabonnementer til særpris

Til dig, som bor i en forening

Du er heldig at bo hvor du gør

I din forening har I nemlig valgt YouSee – og det er der flere fordele ved.

Du kan fx få et YouSee mobilabonnement til en helt særlig pris. Med YouSee Mobil får du Fri Tale, SMS og MMS, wi-fi opkald og masser af data. Og uanset, hvilket abonnement, du vælger, får du 5G med. Så er det bare op til dig, hvilken 5G-mobil du vil vælge, for at få den fulde 5G-oplevelse.

Mobil 20 GB

 • Tale og sms

  Fri Tale, SMS og MMS i DK

 • Roaming

  Roaming Europe i 36 lande (op til 20 GB)

 • 5G

  5G på DKs bedste mobilnetværk

Mobil 35 GB

 • Tale og sms

  Fri Tale, SMS og MMS i DK

 • musik

  YouSee Musik med over 75 millioner numre

 • Roaming

  Roaming Europa 20 GB i 36 lande

 • 5G

  5G på DKs bedste mobilnetværk

Mobil 80 GB

 • Tale og sms

  Fri Tale, SMS og MMS i DK

 • Musik

  YouSee Musik med over 75 millioner numre

 • Roaming

  Roaming Europa 25 GB i 36 lande

 • 5G

  5G på DKs bedste mobilnetværk

Alt det med småt

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Bruger du mere data end de inkluderede GB/måned sættes hastigheden ned til 1 Mbit/s. Abonnementerne gælder kun privatkunder. Med Roaming Europa, afhængig af abonnement, kan du bruge op til 25 GB data i 36 lande, dog aldrig mere data, end du har med i dit abonnement. Se hvilke lande og hvad du bliver opkrævet for data herudover på yousee.dk/roaming. Priser på opkald til udlandet fra DK – udover inkluderet forbrug – finder du på yousee.dk/udlandspriser. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr./regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling.

Danmarks bedste mobilnetværk

Danmarks bedste mobilnetværk

Du kommer på TDC NETs mobilnetværk, som er målt som Danmarks bedste af Teknologisk Institut for 7. år i træk. Så kan du ringe, sende beskeder, streame film og musik og surfe online på en lynhurtig og stabil forbindelse med markedets bedste dækning.

Fri adgang til over 65 mio. musiknumre

Adgang til over 75 millioner musiknumre

Med YouSee Musik får du adgang til over 75 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc - når og hvor du vil. Byg din egen musiksamling, eller lad dig inspirere af hundredvis af playlister, genrer eller musikradioer. Det kan også være, du kan finde inspiration i de musiktips, vi har samlet til dig fra nogle af de største danske stjerner? YouSee Musik er inkluderet i alle nye YouSee Mobil basisabonnementer. Lyt til al din yndlingsmusik uden at betale ekstra for en musiktjeneste.

Oplev lynhurtigt 5G - først hos YouSee

Oplev lynhurtig 5G Speed hos YouSee

Nu kan du opleve lynhurtigt internet på mobilen med 5G i dit mobilabonnement og en 5G-telefon.
På den nye 5G-forbindelse kan du streame film i HD-kvalitet, uden de hakker. Du kan dele filer på få sekunder. Og så går det lynhurtigt, når du surfer og gamer.

Tag musikken med på rejsen med Roaming World

Roaming Europa - tag mobilen med på rejsen

Du er altid rejseklar med Roaming Europa i dit mobilabonnement. Med Roaming Europa har du op til 25 GB data, fri tale og sms/mms, når du rejser. Så kan du gå på nettet, når du rejser - upload dine rejsebilleder direkte fra strandstolen, find vej på bilferien med GPS og find de bedste spisesteder i nærheden. Og du kan ringe til Danmark og mellem landene. Og vælger du et mobilabonnement med YouSee Musik, har du masser af musik til rejsen med YouSee Musik-appen.