Nogle ting er bare bedre sammen

Nogle ting er bare bedre sammen

Popcorn og film. Fodbold og venner. Det samme gælder tv og internet fra YouSee. Når du samler begge dele hos os, kan du være sikker på, at du får den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen.

Det får du ud af at samle dit tv og internet

 

Vi specialudvikler vores udstyr


Vi specialudvikler vores udstyr
Vi er med til at udvikle en stor del af softwaren i vores tv-bokse og routere, så de lever op til vores høje krav om en stabil forbindelse og fantastisk brugeroplevelse.

Vi tester og kvalitetssikrer


Vi tester og kvalitetssikrer
Ved at teste vores tv og internet fra A-Z, er vi sikker på, at alting fungerer præcis som det skal – og ikke mindst at begge dele altid spiller perfekt sammen.

Vi optimerer løbende


Vi optimerer løbende
Vi har løbende fokus på at forbedre og optimere dit tv og internet. Derfor opdaterer vi vores software flere gange om året – helt uden du bemærker noget.

Tv og internet i høj kvalitet

Tv og internet i høj kvalitet

Når du både har tv og internet fra YouSee, får du den bedst mulige oplevelse på din YouSee Tv-boks. Vores routere sørger nemlig for, at forbindelsen til tv-boksen altid bliver prioriteret højere end alt andet. Du kan altså ikke opnå den samme høje kvalitet, hvis du fx ser serier på din mobil. Med andre ord – er dit tv tændt, kan du være sikker på en stabil forbindelse og tv-oplevelse i særklasse.

Tre ekstra samlefordele

 

Bland din egen fleksible tv-pakke


Bland din egen fleksible tv-pakke
Med Bland Selv vælger du mellem mere end 50 tv-kanaler og over 10 streamingtjenester. Så kan du selv sammensætte den perfekte pakke.

Tag din underholdning med overalt


Tag din underholdning med overalt
Med tv fra YouSee kan du tage din underholdning med overalt og se dine tv-kanaler og streamingtjenester på både tv, mobil, tablet og pc.

Få én af markedets bedste routere


Få en af markedets bedste routere
Du får altid vores nyeste wi-fi-router med i prisen, og med den kan du være koblet op alle dine mobiler, tablets, computere osv. samtidigt.

WiFi Booster

Den bedste forbindelse i hele hjemmet

Vi tester hele tiden vores udstyr for at tjekke, at dit internet fungerer, præcis som det skal. Men oplever du fx fejl, kan vi hurtigt teste, om det skyldes din internetforbindelse eller undersøge, om du kan få et bedre signal ved fx at flytte din router eller få en WiFi Booster.