Som Coop-medlem kan du få 10% i bonus hver måned i hele 2019 – bare ved at have oprette et nyt mobilabonnement hos YouSee
Som Coop-medlem kan du få 10% i bonus hver måned i hele 2019 – bare ved at have oprette et nyt mobilabonnement hos YouSee

Få 10% i bonus med YouSee Mobil

Som Coop-medlem kan du få 10% i bonus hver måned i hele 2019 – bare ved at oprette et nyt mobilabonnement hos os.

Opret et mobilabonnement og få bonus

Som Coop-medlem kan det betale sig at have YouSee Mobil. Opretter du et nyt YouSee-mobilabonnement inden den 24. marts 2019, får du nemlig 100 kr. i velkomstbonus - og 10% i bonus hver måned i 2019. Det er dobbelt så meget som normalt. Og du kan bruge din bonus, på lige det du vil, i Coops butikker. Læs mere om aftalen med Coop her.

Tryk på knappen, og se alle de abonnementer, priser og tilbud, du kan vælge imellem.

Bestil nu og få bonus

Dobbelt op på bonus gælder frem til den 31. december 2019 og træder i kraft, når dit abonnement er aktivt og medlemsnummer er korrekt registeret hos YouSee. Pr. den 1. januar 2020 gives der 5% i bonus. Velkomstbonus er et onlinetilbud, der kun udbetales ved nyoprettelse af et YouSee Mobil-basisabonnement på yousee.dk. Velkomstbonussen gælder ikke ekstraabonnementer.

Har du allerede YouSee Mobil?

Hvis du allerede har et YouSee-mobilabonnement, kan du få 5% i bonus hver måned. Du skal bare fortælle os, at du gerne vil tilmeldes Coop-bonusordningen. Det gør du ved at registrere dit Coop-medlemsnummer på Mit YouSee. Har du mere end et abonnement, kan du registrere dem alle.
Læs hvilke abonnementer, der giver adgang til Coop Bonus

Gå til Mit YouSee

Er dit abonnement ikke på listen, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge end af vores YouSee-butikker. Så hjælper vi dig gerne.

Sådan får du din bonus

Så snart du er registeret med dit mobilabonnement, skal du ikke gøre mere. Din bonus bliver automatisk sat ind på din bonusopsparing hos Coop hver måned. Opretter du et YouSee-mobilabonnement, sætter vi desuden 100 kr. ind på din bonusopsparing. Det sker også automatisk.
Har du spørgsmål til selve Coop bonusordningen kan du kontakte Coop Medlemsservice.

Din velkomstbonus bliver overført måneden efter, at din fortrydelsesret udløber (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og bonussen kan ses på din medlemskonto. Du har altid 14 dages fortrydelse, når du handler online hos YouSee.

Få endnu mere med

Udover din månedlige bonus, giver YouSee Mobil dig også fri adgang til over 30 millioner musiknumre i YouSee Musik, roaming i 36 lande, Danmarks bedste mobilnetværk, familierabat og meget mere.