5G hos YouSee - Lynhurtigt mobilnetværk

Få 5G på DK's bedste mobilnetværk

5G-dækning

Læs mere om 5G-dækning

Mobiltelefoner med 5G

5G mobiltelefoner

Mobilabonnement med 5G

Mobilabonnement med 5G

Få lynhurtigt 5G-netværk med YouSee

Hos YouSee er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC NETs. TDC NET var den første udbyder i Danmark, der åbnede op for for 5G-signalet i september 2020. Du kan blive en af de første til at opleve det nye 5G-netværk hos YouSee. Det kræver blot, at du har et 5G mobilabonnement og en 5G mobil. Læs mere om 5G og alle fordelene her på siden.

De nye mobiltelefoner er klar med 5G-teknologi

Du kan opleve lynhurtig 5G med de nye mobiltelefoner fra fx Apple, Samsung, Motorola, SONY, Nokia og OnePlus. Se de mange godt tilbud her

5G-dækning på Danmarks bedste mobilnetværk

Du kan opleve det lynhurtige 5G-netværk på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs. 5G dækker mere end 80 % af alle, der bor i Danmark. Du skal bare have en 5G-mobil og et abonnement fra YouSee inkl. 5G.

Kapaciteten på 5G-mobilnetværket er større, så du ikke mister forbindelsen, når du er til koncert, på festival eller befinder dig andre steder, hvor der er mange mennesker samlet.

Se hvor du får bedste dækning med 5G i Danmark på TDC NETs dækningskort på daekning.tdc.dk.

Vi dækker selvfølgelig stadig med 4G-forbindelse, så hvis du ikke har en 5G-mobil, får du stadig en hurtig og stabil forbindelse. Ja, faktisk har TDC NET arbejdet på at give 4G-nettet et markant løft, så størstedelen af Danmark oplever hurtigere og mere stabilt internet på mobilen.

Oplev 5G-hastigheder først med YouSee

Sådan får du 5G oplevelsen

For at få den fulde 5G oplevelse skal du have et YouSee mobilabonnement med 5G  - det får du fra 199,-/md. Du skal også bruge en 5G-mobil. Se udvalget af 5G-mobiler her.
Sådan får du den fulde 5G oplevelse
De helt nye Samsung Galaxy S21 Series 5G mobiler har sat en helt ny standard.

Hvorfor nøjes, når du kan gå all in på 5G?

Samsung har med lancering af de helt nye Samsung Galaxy S21 Series 5G mobiler sat en helt ny standard. De 3 nye modeller Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra har den nyeste teknologi og er samtidig blevet billigere. Her får du en 5G-mobil af højeste kvalitet og du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee.
Motorola Edge 5G

Lynhurtig og prisvenlig 5G-mobil

Motorola Edge er en prisvenlig mobil med specifikationer i topkvalitet. Du får nemlig en lang række af markedets mest populære specifikationer - et godt skærmbillede, 64 MP kamera, lang batteri levetid, hurtig opladning og 5G-teknologi.

Mobilabonnementer med 5G fra YouSee

Få et abonnement med 5G hos YouSee

Køb et mobilabonnement med 5G og oplev det lynhurtige mobilnetværk.
Med et mobilabonnement inkl. 5G får du ikke blot lynhurtige hastigheder. Du får også roaming i 48 lande og YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre. Oplev Danmarks bedste mobilnetværk hjemme, tag mobilen med på rejsen uden bekymringer og lyt til al den musik du vil, uden at betale ekstra.

Internet of Things

Med 5G bliver dit hjem endnu smartere

Vi får efterhånden flere og flere smarte løsninger i hjemmet, der gør hverdagen meget nemmere. Fx højttalere, køkkenudstyr og lys, du alt sammen kan styre direkte fra mobilen. Alle disse Smart Home-løsninger kræver en god og hurtig forbindelse til internettet. Med 5G kan du koble endnu mere smart udstyr til hjemmet på forbindelsen og være klar til endnu flere smarte løsninger i fremtiden.

Hvad bruges 5G til?

5G er fremtidens mobilnetværk, og giver dig lynhurtige hastigheder på din mobil, så du kan streame, game og surfe løs – helt uden afbrydelser. Fremtiden er nær, for 5G kan også levere internet til trådløse højttalere, køkkenudstyr, vaskemaskiner, lys og andre Smart Home-løsninger – ligesom du kender fra en almindelig bredbåndsforbindelse via DSL, Coax eller fiber.

Hvordan virker 5G?

5G-netværket virker ved at forbinde din mobil til internettet. 5G er en trådløs forbindelse - helt uden kabel eller stik. Det kræver bare, at du har en 5G-mobil og et 5G-abonnement.

På samme måde som på 4G-netværket kobler du din smartphone til 5G-netværket fra en indbygget antenne i mobilen til mobilmasterne, som sender signal til din 5G-telefon.

Hvilke frekvens kører 5G på?

5G-netværket kan kører på 700 MHz frekvensbånd, som giver en bedre og hurtigere forbindelse på mobilnetværket. Og i centrum at København, Aarhus og Odense kører 5G-netværket på 3,5 Ghz med endnu hurtigere hastigheder.

Hvor er der 5G i Danmark?

5G-mobilnetværket er åbent, og ca. 90% af Danmarks befolkning kan komme på 5G med en 5G-mobil og et 5G-mobilabonnement.

Hvordan får jeg 5G?

For at få 5G-oplevelsen skal du vælge et YouSee mobilabonnement med 5G. Alle abonnementer med 5G inkluderer fri tale, sms/mms og masser af data. Alt sammen til en rigtig god pris.

Du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee allerede nu. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 199,-/md. Så er det op til dig, hvilken mobil du vil vælge.
Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Er 5G farligt?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 5G hverken farligt eller sundhedsskadeligt. Forskning på området viser, at der ikke er en særlig risiko forbundet med 5G-teknologien. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Energistyrelsen fastsat regler for radiobølger og stråling.

Hos YouSee og TDC NET overholder vi selvfølgelig alle retningslinjer og grænseværdier, der er for stråling i Danmark. Og strålingen i forbindelse med 5G-nettet vil ligge langt under de grænseværdier, vi har i dag.

Hvem laver 5G for YouSee?

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC NETs. Det er TDC NET, der i samarbejde med Ericsson bygger 5G-mobilnetværket.

Hvordan bygges 5G?

5G bygges ved at opgradere de eksisterende antennemaster. Og udbygge radionetværksinfrastrukturen med ny teknologi i landets kommuner.